Vynai ir patiekalai

Gal žinote patarimų, kurie gali padėti kitiems gaminant maistą?

Moderatorius: vitele

Vartotojo avataras
silsta
Gurmanas
Gurmanas
Pranešimai: 1706
Užsiregistravo: 19 Spa 2006, 13:45
Pliusai: 5
Miestas: Kaunas

Standartinė silsta » 22 Kov 2007, 11:27

SLYVŲ, APVYNIOTŲ ŠONINE , KEPSNELIAI: Užkandis prie vyno! Skanus tiek karštas, tiek šaltas. Reiks džiovintų slyvų ir plonais griežinėliais pjaustytos rūkytos neriebios šonines. Jei nėra laiko - daryk paprasčiausią variantą - slyvą apvynioji šonine, persmeigi mediniu pagaliuku ir - orkaitėn. Jei netingi, gali slyvas kokiam rome, brendyje ar saldesniam vyne pamirkyt. Jei šoninė pasitaikys sluoksniuota, su mažai riebaliuko - tai šaltas užkandis irgi puikus . Slyvas reikia kepti , kol šoninė gražiai apskrus. Aš į slyvas įkišu po migdolą. o kepu keptuvėje , taip man skaniau , nes riebalai labiau ištirpsta ir slyvos skaniau apkepa. :luks:

Vartotojo avataras
Ramunė
GURU
GURU
Pranešimai: 17172
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pliusai: 736
Miestas: Kėdainių raj.
Susisiekti:

Standartinė Ramunė » 22 Kov 2007, 12:46

Aš kažkur esu rašiusi labai panašų receptą, tik ne su slyvom, o su alyvuogėm.
Reikės pabandyti ir tokį. :cook1:

Skelbti atsakymą