Vaisiai
Moderatorius: vitele
Vaisiai
Knygoje radau labai gerų patarimų, keletą paminėsiu:
Nevalgykite neprinokusių vaisių: jie ne tik nenaudingi, bet ir nuodingi.Juose yra daug pektino, kuris virškinant virsta į metilo alkoholį, nuodą žmogaus organizmui.
apelsino, citrinos ar obuolio žievelė lengviau ir greičiau nusilups, jei keletą minučių juos palaikysite karštame vandenyje.
kasdien suvalgykite po du obuolius ir sklerozė ar infarktas jūsų nebaugins.
sutrikus žarnyno veiklai, vartokite saldžią obuolių tyrę.
kad kepami obuoliai neprarastų sulčių, prieš kepimą palaikykite juos 1-2min panardintus karštame vandenyje.
Nevalgykite neprinokusių vaisių: jie ne tik nenaudingi, bet ir nuodingi.Juose yra daug pektino, kuris virškinant virsta į metilo alkoholį, nuodą žmogaus organizmui.
apelsino, citrinos ar obuolio žievelė lengviau ir greičiau nusilups, jei keletą minučių juos palaikysite karštame vandenyje.
kasdien suvalgykite po du obuolius ir sklerozė ar infarktas jūsų nebaugins.
sutrikus žarnyno veiklai, vartokite saldžią obuolių tyrę.
kad kepami obuoliai neprarastų sulčių, prieš kepimą palaikykite juos 1-2min panardintus karštame vandenyje.
Re: Vaisiai
o as labai megstu ne iki galo prinokusiu vaisiusTalija rašė:Knygoje radau labai gerų patarimų, keletą paminėsiu:
Nevalgykite neprinokusių vaisių: jie ne tik nenaudingi, bet ir nuodingi.Juose yra daug pektino, kuris virškinant virsta į metilo alkoholį, nuodą žmogaus organizmui.
- Kristinuska
- Gurmanas
- Pranešimai: 1525
- Užsiregistravo: 16 Rgp 2007, 16:51
- Pliusai: 7
- Miestas: Kaunas