Nu bandysiu tada si savaitgali ziuret. Gal ir papjausiu jau jisilsta rašė:Jeigu gerai pjaunasi (pabandyk, kartą paragavęs - negali sustoti ), tai ir naudok. Mes jau nemažai jų sunaudojom, norisi paragaut skirtingų...
Obuolių sūris
Moderatorius: vitele
Sveikos, jei jau apie obuolini suri, tai ir as cia
Jei verdate suri is antaniniu obuoliu, tai nereikia lupti. Ju odeles suverda ir nesijaucia ju, ta tiksliai zinau. As nulupu tik tokias vietas, kurios buna negrazios, taskiuotos. Ir ne lupu, o su bulviu skustuku nuskutu, tada pjaustau.
Jei virsite is kitokiu obuoliu, tai butinai reikia nulupti
Jei verdate suri is antaniniu obuoliu, tai nereikia lupti. Ju odeles suverda ir nesijaucia ju, ta tiksliai zinau. As nulupu tik tokias vietas, kurios buna negrazios, taskiuotos. Ir ne lupu, o su bulviu skustuku nuskutu, tada pjaustau.
Jei virsite is kitokiu obuoliu, tai butinai reikia nulupti
Ačiū už patarimus, gerai kad nelupau, nes buvo antaniniai obuoliai. O sūrį tiką baigiau virti, atrodo viskas gavosi gerai, laukiu kol atvės. Aš esu senai virusi iš antaninių obuolių, tai nelabai atsimenu ar lupdavau ar ne .
Tik man klausimas kyla, kiek ten tų vitaminų tame sūryje lieka po tokio virimo
Tik man klausimas kyla, kiek ten tų vitaminų tame sūryje lieka po tokio virimo