Greitpuodziai !!!
Moderatorius: vitele
- zuikaite
- Gurmanas
- Pranešimai: 1090
- Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
- Pliusai: 3
- Miestas: Barselona
- Susisiekti:
Greitpuodziai !!!
Gal kas zinote, ka, kaip ir kiek laiko galima gaminti greitpuodyje. Turime namuose greitpuodi, bet jo niekas nenaudoja, nes nezino kaip juo naudoti. O as nedristu imti ne savo daiktu, kai nezinau kaip jais naudotis. O vat kai turesiu savo buta, tai butinai pirksiu viena sau, kad laika ir vitaminus sutaupyciau Is anksto aciu
Velykiniai receptai! Yra ir paukštelių čiulbesys... Trūksta tik tavęs http://www.pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com/ .
Re: Greitpuodziai !!!
[quote="zuikaite"]Gal kas zinote, ka, kaip ir kiek laiko galima gaminti greitpuodyje.
Greitpuodyje labai greitai(maždaug per 1,5 h) išvirsi šiaip jau ilgai verdančią karką arba išvis šaltieną - tiek užteks, kad mėsa liptų nuo kaulų .Daug greičiau išvirs ir šiaip kietokos mėsos gabalas, pvz -rūkytas kumpis).Taip pat labai greit išvirs prieš tai nemikytos pupos ir pupelės.
Dėl to, kad storu dugnu ir sienelėmis, greitpuodis nepamainomas verdant 'taisyklingas" košes -tuomet išjungus ir neatvožus dangčio kurį laiką palaikius kruopos sušus, taps birios.Tik tuomet reikia šį puodą uždengti paprastu dangčiu, o ne tuo užsukamu.Dėl tos pačios priežasties būtent šis puodas tinka tikro plovo gamybai.
Greitpuodyje labai greitai(maždaug per 1,5 h) išvirsi šiaip jau ilgai verdančią karką arba išvis šaltieną - tiek užteks, kad mėsa liptų nuo kaulų .Daug greičiau išvirs ir šiaip kietokos mėsos gabalas, pvz -rūkytas kumpis).Taip pat labai greit išvirs prieš tai nemikytos pupos ir pupelės.
Dėl to, kad storu dugnu ir sienelėmis, greitpuodis nepamainomas verdant 'taisyklingas" košes -tuomet išjungus ir neatvožus dangčio kurį laiką palaikius kruopos sušus, taps birios.Tik tuomet reikia šį puodą uždengti paprastu dangčiu, o ne tuo užsukamu.Dėl tos pačios priežasties būtent šis puodas tinka tikro plovo gamybai.
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Aš virdavau greitpuodyje pupelių sriubą, tai neišmirkytas pupeles man per 30 min išvirdavo. Dabar jis kažko nebesandarus pasidare, tai irgi ilgai kaip ir paprastam puode verda
Jo, šaltieną tada išvirdavo per 1,5 val. Jautiena - apie 40 min. Paspartina maisto ruošimą maždaug 2-3 kartus. Bulvės - per 10 min.
Jo, šaltieną tada išvirdavo per 1,5 val. Jautiena - apie 40 min. Paspartina maisto ruošimą maždaug 2-3 kartus. Bulvės - per 10 min.
- zuikaite
- Gurmanas
- Pranešimai: 1090
- Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
- Pliusai: 3
- Miestas: Barselona
- Susisiekti:
Oi, aciu jums visoms. Vat kiek laiko verda bulves tai naudinga man. As be bulviu, kaip kinieciai be ryziu Kai tik turesiu greitpuodi, butinai isbandysiu. Ir, jei nepamirsiu, pasidalinsiu savo ispudziais
Beje, pas mus cia greitpuodziai su reguliatoriais tokiais, sunumeruota, net nezinau kam tai, ar laikui, ar stiprumui ar kam jis skirtas. Bet cia per viena maisto gaminimo laida toks zymus vyrejas nuolatos naudoja ta greitpuodi, tai viena diena nusistato ant 2, kita ant 1, ir as niekaip nesuprantu, kas tai ir kam tai Gal kas zinote?
Beje, pas mus cia greitpuodziai su reguliatoriais tokiais, sunumeruota, net nezinau kam tai, ar laikui, ar stiprumui ar kam jis skirtas. Bet cia per viena maisto gaminimo laida toks zymus vyrejas nuolatos naudoja ta greitpuodi, tai viena diena nusistato ant 2, kita ant 1, ir as niekaip nesuprantu, kas tai ir kam tai Gal kas zinote?
Velykiniai receptai! Yra ir paukštelių čiulbesys... Trūksta tik tavęs http://www.pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com/ .