Manau, kad reikėtų tokio skyrelio, nes yra čia daug skaitančiu, taip pat nemažai užsiregistravusiu, kurie nieko nerašo. Manau, kad tie kurie užsiregistravo nori pasireikšti, bet nežino nuo ko pradėti Manau jiems toks skyrius butų naudingas. Ir man įdomu su žinoti su kokiais žmonėmis bendrauju ( žinau, kad esu labai smalsi )
Ar negalima butu padaryti taip,kad musu forume butent,va siame pasveikinimu,pasisveikinimu ,prisistatymu skyrelyje,galima butu ideti ir muzikikes gabaliuku?Dabar juk negalima,nes nera tokio formato ar ne?Ar galima ka nors padaryti?
Pavyzdziui ,gimtadienis-ir siunciame muzikini sveikinima?JUK GRAZU IR SMAGU!!
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1173 Miestas: Vilnius
AIRENE rašė:
Ar negalima butu padaryti taip,kad musu forume butent,va siame pasveikinimu,pasisveikinimu ,prisistatymu skyrelyje,galima butu ideti ir muzikikes gabaliuku?Dabar juk negalima,nes nera tokio formato ar ne?Ar galima ka nors padaryti? Pavyzdziui ,gimtadienis-ir siunciame muzikini sveikinima?JUK GRAZU IR SMAGU!!
Galite įdėti dainušką kur nors kitur, o čia įdėti nuorodą Arba tiesiog įdėkite nuorodą į gražų muzikinį atvyruką, kurių yra apstu Internete.
tai kad Andron ekonomistas kiek zinau.Juk jau klausiau kazkada.Ech ,gaila,kad neromantikas esi Mes ne dainuska ,kuriu tose atvirutese apstu detume,o gera muzika GGGEEEEEERRRAAAAA Na ,buk gerutis,juk vyrai viska gali,kai nori.Ne siandien ,ne ryt,bet...uzeis geras upas ant musu plepuciu,tu tik -sast-ir sutvarkai.Bent vilties nezudyk
Vis delto as lieku optimiste,kad ANDRON padarys.Kazkada rasiau jau,kad pats didziausias optimistas ir kapinese vietoj kryziu-pliusus mato.as,matyt,is ju
Na,gal kaip videoklipas.???arba idet tuos parametrus mp3.Ar as cia galutinai nusneku?Nesuprantu nieko. Gal yra koks prikabinimo variantas.Esu girdejusi su photoschopu kazkaip,bet as cia ne bul bull Na,nepyk,kad pprikibau kaip erke.Bet taip norisi...Tavo galva sumastys,pamatysi,ne siandien ,kuz kazkiek laiko,O uz isradima-idiegima-autorines teises .Juk proto galios neisemiamos,ti rast ta reikalinga vingi,kur ta mintis ideta.Ir vsio Kankinu as tave,tai aprekiu,tai darbu uzkraunu.Na nepyk tik.Negali ir nereikia,apseisim.Pasaulis nesugrius.Tik nesigadink nuotaikos del tokiu nieku.O jei kartais pavyktu-valio.
Labukas visiems ir visoms Matau būsiu pirma, kuri čia prisistatys. Bet gi pažadėjau Tutsi, tai nėr kur dėtis . Esu iš Vilniaus, man 27 m. Dirbu, bet šiuo metu auginu 2 metuku sūnelį ir laukiuosi antro vaikučio. Esu baigusi vokiečių kalbos filologiją VPU. Labai mėgstu gaminti, kaip ir visi čia esantys. Tai tiek trumpai. Visa kita manau paaiškės pokalbių metu
Labai malonu, kad prisijungei. Aš pati čia neseniai užsiregistravusi, bet net nepajutau, kaip tapau "patyrusiu dalyviu". Dabar nėra tokios dienos, kad neparašyčiau bent po vieną žinutę forume.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume