Salotinę ištrinti česnaku. Pomidorus ir agurkus plonais griežinėliais supjaustyti ir sluoksniais sudėti į dubenį, kiekvieną sluoksnį pabarstant smulkiai supjaustytais svogūnais. Daržovių nemaišyti. Kiekvieną sluoksnį apipilti iš aliejaus, acto, pipirų ir druskos paruoštu padažu. Salotų viršų pabarstyti tarkuotais krienais.
Na čia portugališkas patiekaliukas, bet temos apie portugališkus valgius neradau, todėl dedų prie ispanų. Vistiek abi šalys - kaimynės.Aštrioji portugališka vištiena.4 vištų krūtinėlės be kaulų, bet su oda, 4 šaukštai alyvuogių aliejaus. Marinatui-padažui: raud. Sald. Paprika, aitr. Paprika, 3 šaukštai raudonojo vyno acto, aliejaus, malt. Juod. Pipirų, druskos. Sald. Ir aitr. paprikas smulkiai supjaustykite. Gabaliukus berkite į virtuvinį kombainą, taip pat pilkite actą, aliejų, dėkite juodųjų pipirų ir druskos. Greitai išplakite. Vištų krūtinėles perpjaukite išilgai. Ant gabalėlių pilkite ¾ padažo, kruopščiai ištepkite. Marinuokite mažiausiai 10 min. Jei neskubate, marinuokite ir visą naktį. Į keptuvę pilkite aliejaus, jį įkaitinkite ir kepkite krūtinėle. Apšlakstykite likusiu padažu ir tiekite.
Ir dar skanu, nors labai paprasta. (Nuotrauka - iš žurnalo, kažkaip nufotografavau ir idėjau kartu su receptu, bet esu esu jau kepusi, tik tada dar šito puslapio nebuvau atradusi ir nieko, ką gaminu, nefotkinau.)
Seilės tik renkasi. Bet greitai ir pas mus kulšelės iškeps, eisim valgyti. Kaip tik naujas kopūstų salotas ruošiu, pažiūrėsiu ar bus tokios skanios kaip kad sako.
Seilės tik renkasi. Bet greitai ir pas mus kulšelės iškeps, eisim valgyti. Kaip tik naujas kopūstų salotas ruošiu, pažiūrėsiu ar bus tokios skanios kaip kad sako.
Pasidalink receptu, jei skanios bus. Aš pati metai iš metų tokias pat ruošiu (kopūstai, pomidorai, agurkas, j.pipirai, majonezas, kartais paprika), todėl reikėtų atsinaujinti.
Pasidalink receptu, jei skanios bus. Aš pati metai iš metų tokias pat ruošiu (kopūstai, pomidorai, agurkas, j.pipirai, majonezas, kartais paprika), todėl reikėtų atsinaujinti.
Pagal tą receptą skiriasi tik kopūstų paruošimas, atseit, jie tampa traškūs ir lengvi, o visa kita dedasi savo nuožiūra.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume