Japonų virtuvė
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Japoniškas pyragas
Aguoninis pyragas su obuoliais
8 kiaušiniai,
250 g margarino,
200 g cukraus,
300 g aguonų,
600 g vyninių obuolių,
8 šaukšteliai manų košės,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
migdolų aliejaus,
įvairių vaisių (riešutai, apelsino žievelė, razinos).
Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti.Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti.Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti.Tada sudėti manų košę, suberti vaisius, įpilti migdolų aliejaus, išmaišyti.Iškepusį pyragą galima aplieti šokolado glajumi, apiberti kokosų drožlėmis.
Aguoninis pyragas su obuoliais
8 kiaušiniai,
250 g margarino,
200 g cukraus,
300 g aguonų,
600 g vyninių obuolių,
8 šaukšteliai manų košės,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
migdolų aliejaus,
įvairių vaisių (riešutai, apelsino žievelė, razinos).
Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti.Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti.Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti.Tada sudėti manų košę, suberti vaisius, įpilti migdolų aliejaus, išmaišyti.Iškepusį pyragą galima aplieti šokolado glajumi, apiberti kokosų drožlėmis.
O čia tai tikrai labai priimtinas pyragiukas, tokį ir be ėjimo į parduotuvę galima pasigaminti, nes nereikia jokių įmantrių produktų.Ramunė rašė:Japoniškas pyragas
Aguoninis pyragas su obuoliais
8 kiaušiniai,
250 g margarino,
200 g cukraus,
300 g aguonų,
600 g vyninių obuolių,
8 šaukšteliai manų košės,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
migdolų aliejaus,
įvairių vaisių (riešutai, apelsino žievelė, razinos).
Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti.Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti.Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti.Tada sudėti manų košę, suberti vaisius, įpilti migdolų aliejaus, išmaišyti.Iškepusį pyragą galima aplieti šokolado glajumi, apiberti kokosų drožlėmis.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Yra spec rūšis, raudoni http://www.ani3.dk/blomster04/blomster0/23.gif Jų skonis truputį skiriasi, pas uošvius yra.