Indiška vištiena
1,3 kg viščiukas, 5 šaukštai sviesto,
1 svogūnas, 2 šaukštai miltų,
1-2 obuoliai, maltų juodųjų pipirų, druskos.
Viščiuko šlauneles ir krūtinėlę pasūdykite ir pakepkite aliejuje. Išėmę vištieną, į keptuvę sudėkite supjaustytus, nuplikytus ir nusausintus svogūnus, įberkite miltų ir pipirų, įpilkite šilto vandens (arba sultinio), pasūdykite ir išmaišykite. Į gautą padažą sudėkite vištienos bei obuolių gabalėlius ir patroškinkite. Patiekite su tarkuotu sūriu ir ryžiais.
Indų virtuvė
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Čia ti visai paprastai ir skaniai atrodoRamunė rašė:Kulinarinės pamokėlės: indiškas užkandis
http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/artic ... d=18797323
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Labai skanu toje tešloje kepti daržoves: žiedinius kopūstus, cukinijas, arba daug daržovių patroškinti ir paskui užpilti tą tešlą ir kaip blyną iškepti, sotu ir skanu.Lilina rašė:Čia ti visai paprastai ir skaniai atrodoRamunė rašė:Kulinarinės pamokėlės: indiškas užkandis
http://gyvenimas.delfi.lt/cooking/artic ... d=18797323