Įdomios ir naudingos nuorodos
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
http://web.dansukker.com/Default.aspx?ID=527
čia galima užsisakyti dansuker bukletų su receptais. Pristato į namus, bet tik tada kai pamiršti jog buvai užsisakęs Bet aš gavau
čia galima užsisakyti dansuker bukletų su receptais. Pristato į namus, bet tik tada kai pamiršti jog buvai užsisakęs Bet aš gavau
ar tokia buvo?
http://www.kleo.ru/encyclopedia/food/
http://www.kleo.ru/encyclopedia/food/
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Konkursas: laimėkite „Gurmano užrašus“
Jei mėgstate sukiotis virtuvėje, kulinarinė knyga visuomet pravers. Atsakykite į tris nesunkius klausimus ir turėsite galimybę laimėti Roberto Ščesnavičiaus „Gurmano užrašus“. Savo atsakymus ir telefono numerį siųskite iki kito pirmadienio adresu mada@alfa.lt . Laimėtojas bus išaiškintas burtų keliu kitą antradienį.
Kvapo fenomenas, skonio psichologija, ditirambai Europos šalių virtuvei ir genialiesiems restoranų šefams bei jų šedevrams. Visa tai pagardinta pikantiškomis istorijomis apie sutiktas garsenybes, aštriais kelionių prieskoniais, pateikiama su elegancija, ironija, išmintimi ir pašmaikštavimais. Suintrigavo? Tad pradedam.
1. Kaip vadinasi brangiausias prieskonis?
2. Kiek smaigalių turi užkandžių šakutė?
3. Vaisius, kuriuo buvo užnuodyta Snieguolė?
http://www.alfa.lt/straipsnis/c65812
Jei mėgstate sukiotis virtuvėje, kulinarinė knyga visuomet pravers. Atsakykite į tris nesunkius klausimus ir turėsite galimybę laimėti Roberto Ščesnavičiaus „Gurmano užrašus“. Savo atsakymus ir telefono numerį siųskite iki kito pirmadienio adresu mada@alfa.lt . Laimėtojas bus išaiškintas burtų keliu kitą antradienį.
Kvapo fenomenas, skonio psichologija, ditirambai Europos šalių virtuvei ir genialiesiems restoranų šefams bei jų šedevrams. Visa tai pagardinta pikantiškomis istorijomis apie sutiktas garsenybes, aštriais kelionių prieskoniais, pateikiama su elegancija, ironija, išmintimi ir pašmaikštavimais. Suintrigavo? Tad pradedam.
1. Kaip vadinasi brangiausias prieskonis?
2. Kiek smaigalių turi užkandžių šakutė?
3. Vaisius, kuriuo buvo užnuodyta Snieguolė?
http://www.alfa.lt/straipsnis/c65812
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Kiek suprantu - taip, čiaTutsi rašė:o tai kur siusti ats. Cia-mada@alfa.lt
Nuorodėlė suprantantiems angliškai ir norintiems susikurti savo receptų knygą
http://www.lulu.com/en/products/cookbooks/
http://www.lulu.com/en/products/cookbooks/
tAI ,ISIVAIZDUOJU,JEI NETURI BAIMES KALBET IR KLYSTI,TAI GREIT GALIMA ISMOKTI.as ,pamenu isvaziavus,pirma diena sunkiai budavo,zodzius pamirsti,kazkokia baime bendrauti,o paskui laisviau,geriau.kai kazkelinta karta vaziavom i Olandija su futbolistais,vezesi jie anglu verteja,o olandu kalba siek tiek panasi i vokieciu.Tai isejo taip durnai,kad ta verteja nesugebejo vertejaut ,tai man teko.Ir Siauliuose su olandais ir vokieciais tas pat buvo atsitike-pasisamde zoles riedulininkes verteja -anglu-tai arba pacios merginos is komandos,ar as ,geriau susisnekedavom.Turbut daug ka lemia ta baime,gi kiti lanko lanko tuos kursus,kaip nekalba,taip ne.