Kaip čia pasakius... Iš tiesų aš pamiršau riešutus susmulkinti ir cielus sudėjau, tai jis gavosi toks nei minkštas, nei kietas. Nors gal daugiau kietas, ir tą kietumą duoda tąsi tešla ir riešutai. O minkštumą suteikia džiov. vaisiai.
Svogūnus supjaustome pužiedžiais ir apkepiname aliejuje. Sudedame svogūnus į silkinę, ant svogūnų sudedame nuvalytą ir supjaustytą silkę. Linų sėmenis pakepiname ant sausos keptuvės, tik būtinai reikia juos pridengti nes bus pilna virtuvė, o keptuvėje neliks nei vieno jie sproginėja ir šokonėja . Pakepintus sėmenis, truputį druskos ir mažą svogūną sutriname blenderiu ir dedame ant silkės. Skanaus.
Va šita silkė kokia įdomi O foto tai išvis, ir silkės nemėgėją nužudytų
Kaip laukiu rytojaus!Tarp tiek daug,tiesiog neįmanomai atsispirt patiekalų,galima pasiklyst!Užtat labai įdomu ką pasirinks rėmėjai!Gerai,kad mes nebalsuojam-nuoširdžiai nežinačiau kam balsą atiduot!
tikrai sudetinga butu, jei reiketu balsuoti, nes as turiu 2 stiprius favoritus, o visi kiti irgi ne ka prastesni. net grazu ziureti kiek recepteliu pridejom
ek, norėjau dar patiekaliuką įkelti, bet atidėjau šiam savaigaliui kepimą - tai jau nebe konkurse demonstruosiu, už tai galėsiu įdėti sviesto, o ne margarino
Aš favoritų turiu porą. Tikrai šaunus konkursas gavosi. Ir gerai, kad laiko daug, ir labai geras receptų rinkinys išėjo
Salierą ir morką sutarkuojame plonais šiaudeliais, dedame į įkaitintą aliejų, įpilame pora šaukštų vandens ir troškiname keletą minučių. Sudedame supjaustytą porą ir svogūnus. Sudedame prieskonius, pakepiname kol daržovės suminkštėja ir sudedame pomidorų pastą ir dar minutę pakepiname. Žuvį paprieskoniuojame ir truputį palaikome . Apvoliojame miltuose ir iškepame keptuvėje. Į indą dedame pusę daržovių, ant daržovių dedame žuvį ir ant viršaus sudedame likusias daržoves. Skanaus.
Janrri,kaip faina ir skanu! Forelle,siųsk man-paryčiais sukelsiu,bet neslėpk ką turi! Jūs visos-tiesiog šaunuolės! Po konkurso apibendrinsiu savo favorites(o ji ne viena ir ne dvi)ir pasidžiaugsiu receptyno papildymu!
ziuriu Forelle "pavizdinga" studente, darbus paskutine minute pridavineja
Kadangi amžina studentė, tai esu nepataisoma ir koks bebūtų temrins, vistiek paskutinę dieną atnešiu Užtat nepykstu ant savų studentų, kurie vėluoja, vistiek taisau, kai reikės tik pažymius pristatyti katedrai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume