Pranešimo tema: Re: KONKURSAS: Aš kepu, tu kepi ir vaišinasi visi
Parašytas: 01 Bir 2010, 13:34
Naujokas
Buvau konkurso organizatorės pakviesta balsuoti, tik, kad mano išsiųstų žinučių skaičius neviršija 50 (neleidžia išsiųsti asmeninės žinutės). Balsuočiau už Jolantos Darulienės - sausainukai su džiovintų vaisių įdaru.
tai cia tos 50 zinuciu, kad nebutu kaip kad kas nors 2kart prisiregistraves nebalsuotu, nes aksciau del to piktumu buvo.o mes matom, kad esi saziningas zmogus.
Nors senai dingusi, bet skaitau daznai, tai ir prabalsuosiu... Jei butu galima balsuot uz du, tai balsuociau uz daida ir Tutsi, bet kadangi tik viena, tai tebunie TUTSI.
jolanta 8 forelle 6 tutsi 8 zivile 9 nicole 6 daida 1 kadangi jolanta ir tutsi surinko vienodai balsu palauksim iki ryto, gal dar kas pabalsuos ir 9 val. ryte jau bus paskelbti kas laimejo
kadangi reikejo balsuoti iki 9 val. rezultatai tokie> jolanta ir zivile po 9 balus, tutsi 8 balai, forelle su nicole po 6 ir daida 1 balas. tad jolanta ir zivile susitarkite kuri norit knygutes su prieskoniais, kuri auskariuku, o tutsi laimejo 3 veita pyp ranku darbo kosmetine. sveikinam nugaletojas, kitu prasom nenukabinti nosies bus dar tu konkursu
kadangi reikejo balsuoti iki 9 val. rezultatai tokie> jolanta ir zivile po 9 balus, tutsi 8 balai, forelle su nicole po 6 ir daida 1 balas. tad jolanta ir zivile susitarkite kuri norit knygutes su prieskoniais, kuri auskariuku, o tutsi laimejo 3 veita pyp ranku darbo kosmetine. sveikinam nugaletojas, kitu prasom nenukabinti nosies bus dar tu konkursu
Na man tai abu prizai patinka, taigi Zivile gali rinktis
va kaip sutapo zivile, ir laimejai, ir gimtadienis. man tik savo adresiuka brukstelk, tai kita savaite ir issiusiu knygute su prieskoniukais tai jolanta, tu adresiuka savo arba man, arba akselei nusiusk
Labai sveikinu visas laimejusias Dar labiau sveikinu visas dalyvavusias, gaila, kad kai prizai ne itin vertingi, tiek mazai norinciu dalyvauti Atsiminkite auksine taisykle-svarbu ne laimeti, bet dalyvauti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume