nu jo, grožio iš mano meduolio jokio... O sprendžiant iš žalios tešos skonio, turėtų gautis skanus Greitai įkelsiu - mąstau, ar papuošimas išgelbės jo išvaizdą, ar ne
Šitą meduolį geriausia būtų kepti kekso formoje. Skonis dar neišbandytas, bet kvepia meduoliu Į sudėtį įeina soda ir plakti baltymai - štai kodėl taip išsižiojo jis man. Skonį bandysiu ryt. Tai vienas paprastesnių meduolių receptų, bet iš skonio tikiuosi labai daug
Receptuką jau įdėjau į "Kas kaip gaminama". Nu ką aš žinojau kad jis tokiu kalnu iškils? Aš tikėjausi, kad iškeps toksai plokščias purus pyragas, o jis šovė aukštyn kai sodos su plakatais baltymais prisigėręs... Deja, plaktų baltymų nenufotkinau, o susiplakė į puikias putas - niekada dar pas save virtuvėje tokių nesu mačiusi... Nu va, kai kam ir šitokie meduoliai iškepa. Kaip gerai, kad neprisipirkau plokščių fomelių meduoliams - ot smagiai jie man išliptų iš tų formelių
Aš balsuoju už vienintelius ragautus, labai skanius, meduolius:
Lilina - meduoliai prie vyno (pasistenkite patikėti, kad giminystės ryšiai čia ne prie ko- Daida, Andron ir Zivicib gali pavtirtinti, kad kepinys tikrai sėkmingas).
Ir žinoma, negaliu neridurti, jog Pyp trobelė ir Forellės kabinami ant eglutės meduoliukai su ledinukais yra nuostabiai, neįtikėtinai gražūs ir patenka į mano svajonių pabandyti sąrašą...
Šiaip bravo visoms dalyvėms: tiek įvairių meduolių nesu mačiusi. Ir ačių Tutsi už šį konkursą - be jo net nesužinočiau, kad yra tokia kalėdinių meduolių tradicija ir juo labiau nepabandyčiau išsikepti savo meduolio
teko rinktis tarp pyp ir zivicib........ bet nusprendziau,kad balsa atiduodu zivicib,nes sis meduolis buvo isbandytas,nenuvyle ir sulauke daug giminaiciu pagyru o ir atrodo sventiskiausiai......... taigi, as uz zivicib
Labas rytas. Pirmiausia labai aciu Tutsi uz organizuota konkursa, man tikrai labai patiko dalyvauti ir visoms manau buvo daug naudos. Labai sunku apsispresti, visi kepiniai verti demesio ir pasigrozejimo. Labai gaila, kad negali ju visu paragauti, todel renkiesi zmogus pagal isvaizda ir receptura. Pyp nusipelne didziausiu pagyru uz daugybe silumos, idetos i toki grazu meduoli, taciau man kalediskiausi ir idomiausi pasirode janri kepiniai, taigi, as uz janri
La major, tau tik reikejo veliavike ismeigt ir Kaledu seneli lipanti i kalna va tada neatrodytu kad ten kazkas baisaus Te bunie as uz Forelles vitrazinius meduolius, labai jei man patiko
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume