Konkursas -Patiekalas "Valentinui"
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Konkursas -Patiekalas "Valentinui"
Konkursui galite siūlyti įvairiausius patiekalus,nuo kepsnių iki desertų.(Butinai su nuotrauka )
Apribojimų nėra Tik tai,kad galima siulyti po viena patiekala nuo dalyvio
Svarbu,kad patiekalas atspindėtų meilės dieną-vasario 14
Prizai:
pirmoji vieta- knyga "Šokolado istorija";
trys paguodos prizai- po dvidešimt pliusiukų
Konkursas tesis iki Valentino dienos
Apribojimų nėra Tik tai,kad galima siulyti po viena patiekala nuo dalyvio
Svarbu,kad patiekalas atspindėtų meilės dieną-vasario 14
Prizai:
pirmoji vieta- knyga "Šokolado istorija";
trys paguodos prizai- po dvidešimt pliusiukų
Konkursas tesis iki Valentino dienos
Paskutinį kartą redagavo Tutsi 14 Sau 2008, 14:41, redaguota 2 kartą(us).
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Savo Valentinui siūlau padaryti skanių braziliškų saldainių
Brigadeiro
1 indelis saldaus kondensuoto pieno;
3 š. kakavos miltelių;
1 š. sviesto (minkšto);
mėgstamų riešutų (nebūtinai);
torto papuošimų, kokoso drožlių, riešutų gabaliukų.
Išmaišyti kondensuotą pieną, kakavą ir sviestą iki vientisos masės. Uždėti ant silpnos ugnies ir mediniu šaukštu pastoviai maišant virti kol masė sutirštės ir pradės burbuliuoti (apie 10 min.). Atšaldyti. Sviestuotomis rankomis formuoti rutuliukus į vidų įdedant riešutą ir apvolioti kokosų drožlėmis, torto papuošimais ar riešutų gabaliukais.
Brigadeiro
1 indelis saldaus kondensuoto pieno;
3 š. kakavos miltelių;
1 š. sviesto (minkšto);
mėgstamų riešutų (nebūtinai);
torto papuošimų, kokoso drožlių, riešutų gabaliukų.
Išmaišyti kondensuotą pieną, kakavą ir sviestą iki vientisos masės. Uždėti ant silpnos ugnies ir mediniu šaukštu pastoviai maišant virti kol masė sutirštės ir pradės burbuliuoti (apie 10 min.). Atšaldyti. Sviestuotomis rankomis formuoti rutuliukus į vidų įdedant riešutą ir apvolioti kokosų drožlėmis, torto papuošimais ar riešutų gabaliukais.