Teisingai, vienodumas = nuobodumas. Kuo keisčiau, tuo įdomiau Man patinka lašišos sumuštinukai ant prancūziško batono, kažkaip dailiau žiūrisi. Nu ir citrina neblogai, bet žievelės valgymas tai ne, nors, atrodo, sako sveika
Pusryčiams aš mėgstu sumuštinius, keptus sumuštinių keptuvėj. Labai patiko "duona, pomidoras, sūris" derinys, dar neblogas "duona, plonas sluoksnis majonezo, pomidoras" derinukas.
greita ir skanu: batona paskrudinam, kiausinius, krabų lazdeles susmulkinam, petrazolių, krapų, majonezo, viska sumaisome. galima dėti dar tuno, arba raudonųjų ikrų. Bet man pasirode per riebu tai nedėjau
Pas mane šiandien draugė su vyru netikėtai užsuko, tai vaišinau tokiais sumuštiniais: kepta balta duona su užtepu - krabų lazdelės, virti kiaušiniai, fermentinis sūris, česnakas ir majonezas
Draugas žaidė su fotoapratu tai papuolė ir sumuštinukų lėkštė nieko ypatingo: krepšeliai su pikantiška mišraine, suktinukai su paštetu ir marinuotų karnišonu ir suktinukai su philadelfios sūriu, lašiša ir krapais arba agurkais.
Ne, nuo šiandieninio. Naujus sutikom trise, ramiai, nieko įpatingo neruošiau, tik iškepiau keksiukų su Nutella, Irmutei - avižinių sausainių su bananais, pridariau baltos mišrainės, iškepiau pusė vištos ir viskas
Aišku Na, kai šeimos rate, aš irgi už kuklų stalą. Mano mama visuomet šventėms prigamina, kad arimją išmaitinti galima. Ir, žinoma, po to be galo daug lieka maisto...
Duonele uztepti sviestu,uzdeti sumaisyta mase ir apvertus suriu zemyn-kepti keptuvej su aliejum,tada su lopetele apversti ,dar truputi pakepti,uzdeti ketcupo slakeli ir tiekti karstus,tinka su marinuotais agurkeliais.Man idealus sotus pusryciai arba lengva vakariene Nepamainomas reikalas uzklupus pasisedeti draugams Minuciu reikalas ir ant stalo-greita ir tikrai skanu!
As irgi panasius darydavau,tik sviesto netepdavau,o dar dedavau svoguno ir tarkuoto agurko,labai skanu,ypac vaikams patikdavo.Net pamirsus juos buvau,aciu,kad priminei ,reiks vel kada issikept
Pamirsau pasakyti,kad agurkus zalius dedu,ne marinuotus,o svogunai tai man normaliai iskepa.As tokiu pusiau zaliu nemegstu ir bendrai nesu svogunu gerbeja,bet cia visai normaliai,gal biski per trumpai kepi?
O tai kam ten kepti?Suris tuoj pat issilydo,kiausinis greit irgi iskepa,virta ar parukyta desrele tik perkepa savo skoni ir paruosta Jei kepciau tiek,kad svogunas iskeptu,tai valgyciau picinius traskucius O sedviciuos man marinuotas agurkiukas labai limpa
Pranešimo tema: Re: Greiti ir skanūs - sumuštiniai
Parašytas: 09 Lap 2011, 01:12
Gurmanas
O tu pamegink itarkuoti svoguna. Nors jau n metu nepusryciauju, bet rytojaus ryte zadu kaip tik toki sumustini pasidaryti Eiciau dabar, bet nebedaug liko iki to ryto:lol:
_________________ Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''
Na,man patinka ciut apkepe,be to kai su zaliu agurku ir svogunu kepasi,tai neiskepa taip jau iskart,vistiek pora minuciu praeina,tada ir svogunas iskepa.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume