Principas aišku toks pats, tik priedų gali būti daugiau.Ramunė rašė:Suklydau man į pyragą nelabai panašu, bet į skanią riekelę - tai tikrai
Greiti ir skanūs - sumuštiniai
Moderatorius: vitele
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Aš jau esu rašiusi apie savo "Atsarginius" sumuštinius. Jie man labai praverčia, kai užsuka netikėti svečiai.Labai skanūs Taigi nors šiandien ir laukiu svečių, vis tiek padariau keletą savo "atsarginukų".
- Prikabinti failai
-
- HPIM0233.jpg (47.41 KiB) Peržiūrėta 5510 karus(ų)
-
- HPIM0232.jpg (49.99 KiB) Peržiūrėta 5509 karus(ų)
-
- HPIM0234.jpg (46.96 KiB) Peržiūrėta 5511 karus(ų)
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Oj kaip skaniai skaitosiHazel rašė:Imame dvi duonos riekeles ir užtepame sviestą, į kurį pridėta žalumynų. Ant užteptos riekelės pusės dedame rūkytos lašišos ir užvožiame tokia pačia riekele. Suvožtinis 2-3 val. suslegiamas. Pjaustomas nedideliais kubeliais. Suvožtinius galima daryti ir kelių sluoksnių. Skanaus !
valgosi taip pat skaniaiLilina rašė:Oj kaip skaniai skaitosiHazel rašė:Imame dvi duonos riekeles ir užtepame sviestą, į kurį pridėta žalumynų. Ant užteptos riekelės pusės dedame rūkytos lašišos ir užvožiame tokia pačia riekele. Suvožtinis 2-3 val. suslegiamas. Pjaustomas nedideliais kubeliais. Suvožtinius galima daryti ir kelių sluoksnių. Skanaus !
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Štai mano sumuštinukai svečiams Labai skanu ir šiaip pusryčiams išsikepti. Įdarą dedam kokį tik norim, o mano padaryta iš to kas rasta šaldytuve.
Forminės baltos duonos riekelių;
dešrelių;
sūrio.
Nuo duonos nupjaustyti pluteles, iškočioti, dėti ketvirtadalį dešrelės ir sūrio gabaliuką, susukti. Dantų krapštukais sutvirtinti kraštus. Dėti į kepimo skardą išklotą folija ar kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje kol išsilydys sūris ir apskrus duona.
Forminės baltos duonos riekelių;
dešrelių;
sūrio.
Nuo duonos nupjaustyti pluteles, iškočioti, dėti ketvirtadalį dešrelės ir sūrio gabaliuką, susukti. Dantų krapštukais sutvirtinti kraštus. Dėti į kepimo skardą išklotą folija ar kepimo popieriumi ir kepti orkaitėje kol išsilydys sūris ir apskrus duona.