Paplepėkim ne į temą II
Tešlą maišiau su kefyru, dėjau kepimo miltelių ir sodos. Skonis toks įdomus gavosi, bet man buvo per riebu Daugiau tokių nekepsiuaksele rašė:nu idomu kaip ten tie blynai?erneka rašė:O aš blynams tešlą užmaišiau naujovišką, dabar reikia palaukt 20 min, tada kepsiu ir žiūrėsiu, kas gausis
o as jau nusiraminau,bo sveciai dar ryt neatvaro,o tik poryt tai ir remonta spesim pabaikt ir apsitvarkyt ir net valgyt padaryt gal laiko liks.
Tokiu atveju aš dažniausiai darau karbonadą su morkomis ir sūriu keptą orkaitėje. Iš vakaro apkepu karbonadą, padarau pikantiškas morkų salotas (morkos, česnakas, majonezas), uždedu ant mėsoso, apibarstau tarkuotu sūriu ir padedu į šaldytuvą, o paskui kai reikia sudedu į skardą ir labai greit viskas iškepa. Patiekiu su ryžiais, galima dar kokį padažą padarytiaksele rašė:as tai galvoju ka cia pagaminti siandien ,kad ryt galeciau svecius pamaitinti,nes mes varysim ispradziu pavaiksciot po miesta,o poto namo,ir galvoju kaip cia dabar issisukus.Man atrodo gal kokie kepsneliai cia tinka.Patarkit