Viskas kas netilpo į rėmus kitų temų...
Moderatoriai: sinsan, Tutsi
-
AIRENE
- Virtuozas
- Pranešimai: 3967
- Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
- Pliusai: 0
- Miestas: SIAULIAI
Standartinė
AIRENE » 11 Vas 2007, 18:03
Ar ziurite oliverio laida?ka galvojate?
Man tai kai kas patinka(pvz saldytu zirniu kose),kai kas nepriimtina(pvz puszale jautiena)
Gal kokiu geru minciu kam uzsimezge?
-
Andron
- Site Admin
- Pranešimai: 1175
- Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
- Pliusai: 0
- Miestas: Vilnius
-
Susisiekti:
Standartinė
Andron » 11 Vas 2007, 22:48
AIRENE rašė:Ar ziurite oliverio laida?ka galvojate?
Man tai kai kas patinka(pvz saldytu zirniu kose),kai kas nepriimtina(pvz puszale jautiena)
Gal kokiu geru minciu kam uzsimezge?
O kada rodo? Kažkaip teko matyti reklamą...
Firminiai skyreliai laukia firminių naujienų!
Kolkas NEMOKAMAI !
-
Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Standartinė
Lilina » 12 Vas 2007, 00:58
Aga, man irgi idomu, kada rodo...Nesu mačius.
-
AIRENE
- Virtuozas
- Pranešimai: 3967
- Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
- Pliusai: 0
- Miestas: SIAULIAI
Standartinė
AIRENE » 12 Vas 2007, 11:16
Rodo per tango tv 20val,dar kazkada ryte kartoja.Jaunas vyrukas ,kulinaras,talentas,duoda daug paprastu patarimu,rodo ,kaip ka paruosti.Tik tiek ,kad ten angliska virtuve.
-
AIRENE
- Virtuozas
- Pranešimai: 3967
- Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
- Pliusai: 0
- Miestas: SIAULIAI
Standartinė
AIRENE » 12 Vas 2007, 11:17
sestadieni 20 val
-
Andron
- Site Admin
- Pranešimai: 1175
- Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
- Pliusai: 0
- Miestas: Vilnius
-
Susisiekti:
Standartinė
Andron » 12 Vas 2007, 13:46
AIRENE rašė:sestadieni 20 val
Tuo laiku uošvis su svainiais nepasidalina televizoriumi
Firminiai skyreliai laukia firminių naujienų!
Kolkas NEMOKAMAI !
-
tavi
- Dalyvis
- Pranešimai: 137
- Užsiregistravo: 17 Bal 2007, 11:29
- Pliusai: 3
- Miestas: Vilnius
Standartinė
tavi » 17 Bal 2007, 22:30
Dabar jau pasikeitė laiką, rodo tik 12 valandą. Žaviuosi jo kulinarija. Dažniausiai tai net mūsu salygom prieinami receptai ir nelabai brangūs.
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 18 Bal 2007, 08:00
o as viena laida ziurejau,tai kazkokia nesamone gamino
,tai nuo to laiko daugiau nebeziuriu
-
zita
- Patyręs dalyvis
- Pranešimai: 205
- Užsiregistravo: 08 Lap 2006, 18:40
- Pliusai: 2
- Miestas: Trakai
Standartinė
zita » 19 Bal 2007, 18:31
niekad nemačiau reikės pažiūrėti
-
Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
-
Susisiekti:
Standartinė
Ramunė » 19 Bal 2007, 18:52
O aš gal 2 ar 3 mačiau. bet nepatiko. Gal ir nieko patiekalai, bet ta marmalynė jo
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 19 Bal 2007, 19:09
Ramunė rašė:O aš gal 2 ar 3 mačiau. bet nepatiko. Gal ir nieko patiekalai, bet ta marmalynė jo
matai,mes jau ir mastyti vienodai pradejom
-
AIRENE
- Virtuozas
- Pranešimai: 3967
- Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
- Pliusai: 0
- Miestas: SIAULIAI
Standartinė
AIRENE » 19 Bal 2007, 19:12
Na ,man tas jo bistrumas irgi prasta ispudi padare
-
AIRENE
- Virtuozas
- Pranešimai: 3967
- Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
- Pliusai: 0
- Miestas: SIAULIAI
Standartinė
AIRENE » 19 Bal 2007, 19:15
Bet patiekalas,kur rode pirmoj ar antroj laidoj,patiko.
Saldyti zali zirneliai.Isvirti pasudytam vandenyje ir po to smulkintuvu padaryti piure.Ideti sviesto.Kaip garnyras,kas megsta zirnelius.(ir pirsnoti)
Spalva tos koses grazi
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 19 Bal 2007, 19:43
AIRENE rašė:Bet patiekalas,kur rode pirmoj ar antroj laidoj,patiko.
Saldyti zali zirneliai.Isvirti pasudytam vandenyje ir po to smulkintuvu padaryti piure.Ideti sviesto.Kaip garnyras,kas megsta zirnelius.(ir pirsnoti)
Spalva tos koses grazi
man zirneliai tai labai patinka,bet ne piurė
-
Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Standartinė
Lilina » 23 Bal 2007, 20:27
Aga, as irgi ne suprantu žirnelių košės
-
daida
- Virtuozas
- Pranešimai: 3484
- Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
- Pliusai: 51
- Miestas: Vilnius
Standartinė
daida » 24 Bal 2007, 16:57
O aš šitos laidos tik anonsus matau, pačios laidos ne
Kažkaip nevilioja ji manes
-
AIRENE
- Virtuozas
- Pranešimai: 3967
- Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
- Pliusai: 0
- Miestas: SIAULIAI
Standartinė
AIRENE » 24 Bal 2007, 18:31
Ta zirneliu kose paprasta-ivirti saldytus zirnelius ir su smulkintuvu suplakti(sugrusti),idejus sviesto.Siaip zirniu kose gaunasi gelsva(is dziovintu),o is saldytu-ryskiai zalia.Grazi ,ir tiek to meno
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 24 Bal 2007, 19:27
geriau zirneliai nesutrinti
-
Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
-
Susisiekti:
Standartinė
Ramunė » 24 Bal 2007, 19:30
Bulvių košė su morkom - dar suprantu. Bet žalia košė . Arba nepraryčiau, arba
-
AIRENE
- Virtuozas
- Pranešimai: 3967
- Užsiregistravo: 20 Gru 2006, 19:18
- Pliusai: 0
- Miestas: SIAULIAI
Standartinė
AIRENE » 24 Bal 2007, 19:44
Man irgi tas trynimas be rysio
grynas produktas,tai aisku,ka valgai!!
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 25 Bal 2007, 12:08
zalia kose,atrodo,kad jau ja viena karta kazkas valge
-
Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
-
Susisiekti:
Standartinė
Ramunė » 25 Bal 2007, 12:19
tutsi rašė:zalia kose,atrodo,kad jau ja viena karta kazkas valge
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 25 Bal 2007, 13:04
-
Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Standartinė
Lilina » 16 Rgs 2007, 19:24
Žiurėjau šiandien tą Oliverį...Nu a lia tikrai maišalyne gamina. kažko nevilioja tas jo maistas.
Ir kuom jis toks populiarus? Gal dauguma iš tirųjų ir mėgsta tokias maišalynės???
-
Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
-
Susisiekti:
Standartinė
Ramunė » 16 Rgs 2007, 20:17
Turi jis šarmo, liežuvis gerai pakabintas.
O dėl populiarumo - abejoju, ar jis jau toks populiarus.
Manot, tada įpirktų mūsų TV?
-
Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Standartinė
Lilina » 16 Rgs 2007, 20:46
pasenusios laidos pigiau kainuoja
Mačiau jis kalbą stumė per princeses Dianos atminimo koncertą. Reiškia populiarus....
-
Mille
- Gurmanas
- Pranešimai: 1925
- Užsiregistravo: 28 Rgp 2007, 23:06
- Pliusai: 52
- Miestas: Vilnius
Standartinė
Mille » 16 Rgs 2007, 21:17
Man tai labai patinka ši laida, visada žiūriu, jei tik pataikau laiku įsijungt TV
Štai čia jo receptų puslapis, gal sudomins
http://www.jamieoliver.com/recipes/
Pati kol kas nieko nebandžiau.
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 17 Rgs 2007, 10:20
reikes panarsyti
-
Ausruze
- Gurmanas
- Pranešimai: 1209
- Užsiregistravo: 19 Rgs 2007, 12:02
- Pliusai: 0
- Miestas: Klaipeda
Standartinė
Ausruze » 22 Rgs 2007, 11:25
O as,tai niekada nepraleidziu jo laidos
Ir siaip jis man labai fainas,turiu elektronine jo knyga,tai karts nuo karto pasiskiatineju ir si ta esu jau ir gaminusi
-
Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Standartinė
Tutsi » 22 Rgs 2007, 11:29
o is kur turi elektronine jo knyga