o as viska valgau, ka pati uzsimarinuoju, issiverdu, uzsivakuoju pati ismokau, ir paciai patinka kol neturiu seimos, viska galiu daryti del saves pacios
Labas labas visoms. Ir as dar uzsuku, tik dabar labai daug dirbu, daug reikalu, vakar sventem sunaus du metukus, ryt sese islydesiu i Lietuva, gyveno pas mane 2 menesius. Bs keista kai isvaziuos. Tai nelabai turiu laiko, net visa dsavaitgali dirbsiu.
Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20 Pranešimai: 2101 Miestas: Šiauliai Pliusai: 229
Sveikos, ir aš dažnai paskaitau naujienas (nors jų ir nelabai daug pastaruoju metu čia ). Vakar buvom Tervetes nykštukų parke, vaikams žiauriai patiko, nors ir nuvargo neblogai, daug vaikščiojimo, tačiau įspūdžiai - patys geriausi ...
Jolantel, zinau as mano busimi uosveliai nusipirke zmones kuklus, per daug nesigiria,ir nepeikia.Jau apie metus laiko toki plona ciuzinuka turi, ir puikiai jis jiems tarnauja Pati esu atsigulus. Planavau isigyti, bet nukeliau velesniam laikui
Kas be ko, kad gali būt geras. Bet kitą kartą jau pradedi abejot per tas reklamas Pati pasidavus reklamos įtakai nusipirkau treniruoklį. Na ir guli dabar. Netinka jis man.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume