Aš negaminu, bet mama daro. Šiaip daro sezono metu, t.y. rudenį kai reikia išbandyti naujas bulves ar geros, nes jeigu cepelinai skanūs, tai vadinasi bulvės geros užderėjo. O šiaip nesam mėgėjai tų cepelinų, nelimpa kažkaip. Nors aš bulves mėgstu be galo, nuo mažumės man bulvės šventas dalykas
mano anyta namie valgyt praktiškai nedaro. nes jau sukasi po virtuvę visą dieną, vakarė į ją akys jau žiūrėt nebegali Mums dar atneša. Aš kai pavargstu pati nuo savo virtuvės, tai pas ją užsukam valgyt. Bet gi tas kavinių maistas vistiek pritaikytas prie plačios visuomėnės skonio. Tai užvalgai vieną-kitą kartą ir vėl grįžtu prie savos virtuvėlės
Sadistės!Kaip noriu cepelinų! Sinsan užrodė bulves Vokietijoj,bandysiu-gal kas išeis,nes lig tol ne kažkas gaudavos su tom nekrakmolingom bulvėm Noriu,noriu,noriu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume