Maniskiui ir vasara bus du metukai, taip greit auga, pries menesi dar bijojo baseine vaiksciot o dabar pargriuna, greit pakelia galvyte, isspjauna vandeni ir bando plaukt, jau teveliu net nebereikia
Pranešimo tema: Re: Laukiam gandrų ir.....kas po jų
Parašytas: 22 Vas 2010, 16:11
Virtuozas
Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20 Pranešimai: 2101 Miestas: Šiauliai Pliusai: 229
Super gražuoliukas jūsų Vitele, mamytės lepūnėlis ir tetuko pasididžiavimas Pavydžiu jums baltai, bet kadangi mes jau porelę turim, tai lyg ir nebebūtų didelio reikalo dar ko nors ieškot, bet va silpnybę mažiams turiu, taip smagu dar būtų kūdikišku aromatu pakvėpuot
nei viena nezinome.... kokiu stebuklingu galiu mes turime.... kaip mano MB sako.... nera pasaulyje tokio sutverimo kaip moterys... is s.... padaro zmogu Ir jis tikrai yra teisus
O Jokubas tikras vyras,uzsimaniau ir as tokio kurinelio laaaaaaaaaaaaaaaaabai,reiks jauciu pradet kurt stebuklus,nes kaip Tutsi sako turim galiu,tai reik jas ir isnaudot....
Forelle nuostabus gimtadienio stalas,as jau ir labai laukiu mazylio gimtadienio. o jau mergyte kokia miltuota smagu vaikui, aisku mano vyrui butu AMEN kadangi jispedantas tai del kiekvieno trupinio mus bara, tai kaip pamatytu tiek miltu po namus tai i virtuve neileistu metus
Išaugs, toks laikotarpis. Susigalvos paskui kitų terorizavimo būdų pas mus dūdos yra baisu, nes jos toks skardus balsas,kad visi kaimynai girdi, tik įėjus į namą pirmam aukšte ją girdi, nors ketvirtam gyvenam. Paskui sakys, kad vaiką skriaudžiam
Bet kaip drasiai leidi žaist su miltais manoji irgi jau buvo rankas suleidus į maišą, atseit smėlis. paskui kai pamačiau kad miltai pradeda visur piltis per kraštus-tai atėmiau.
Aš tolerantiška mama, leidžu pasidžiaugt, susipažint su pasauliu nors dažnai tas susipažimnimas vyksta mamai nematant, jeigu tik kur netinkamai pasidedu, pvz ant stalo krašto
labai grazus jokubelis, kaip matau melynakis vyrukas o irmute miltuota labai zaviai atrodo, bet kiek tau laiko prireike miltams isvalyt? jauciu irmute valyt nelabai megeja
Forelle,didziausia pagarba tau ne tik kaip seimininkei,bet ir MAMYTEI!Ziuriu i tavo Irmute ir vaikyste pamenu! Mane irgi ne karta is miltu maiso pas mociute trauke,bet bart nei karto negavau-visiems sniego senis patikdavo Tad uz Tavo tolerancija! Vitele,labai aciu,kad leidai pasidziaugt Jokubeliu-nuostabiu,pradedanciu gyvenimo kelia zmoguciu! Jums,saunuoles mamos-
o irmute miltuota labai zaviai atrodo, bet kiek tau laiko prireike miltams isvalyt? jauciu irmute valyt nelabai megeja
Irmutė labai padeda, tik pasakyk, kad reikia iššluot, pati pirma šluotos griebiasi, tik valdyt sunkokai sekasi, tai daugiau po spintelėm, šaldytuvu pakiša, nei, kad sušluoja. O išvalyt netrukau, greit išlaviau, o kitą dieną, kai nieko nebuvo namie, išploviau ir iš miltų tik prisiminimas
Nicole rašė:
Forelle,didziausia pagarba tau ne tik kaip seimininkei,bet ir MAMYTEI!Ziuriu i tavo Irmute ir vaikyste pamenu! Mane irgi ne karta is miltu maiso pas mociute trauke,bet bart nei karto negavau-visiems sniego senis patikdavo Tad uz Tavo tolerancija!
Ačiū, tik kai kurios pirštus pasukioja dėl mano tolerancijos o aš manau, kad rėkimas - tobulėjimo stabdis. Aš visada ką darydama net specialiai ją pasikviečiu, parodau, paprašau pagalbos, kad ji irgi mokytųsi, o jei kas ir nepavyksta, tai maža bėda, man irgi neviskas iškart pavyko. Pas mus namie nėra jokių apsaugų, bet ji jau nuo metukų žino, kad kai mama kepa orkaitė yra karšta ir liest negalima, išimto kepinio irgi geriau palaukt. Mano nuomone, viską leidžiant, vaikas greičiau viską perpranta ir pats įsitikina
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume