Jau kad šefė bus, tai neabejojam, pamatytum kaip man vadovauja virtuvėje: sausainių forma prasta, tešlą blogai maišau, duok jai. Jaučiuosi kaip kokia nevykėlė. Pamatytum jos servizą, kuriuo svečius vaišina. Dar nėščia jai nupirkau, nes labiau pati norėjau, bet dabar ji jau džiaugiasi ir aš arbatelę pasriūbčioju
Oi, komanduotojai labai reikalingi ir kiek dar patys darbų nudirba, tau nereiks
reiks virtuve tada didesne daryt, vistiek siena teks griauti
Kuo didesnis plotas, tuo ilgiau bus tvarkinga nes kai ateina į pas mus į virtuvę, kur tik koks kvadratinis metras laisvo ploto, tai už 5 min jau brendi per miltus, cukrus ir arbatžoles. O vieną kartą ir čiuožyklą atidarė aliejaus butelį išpylus
Oi, komanduotojai labai reikalingi ir kiek dar patys darbų nudirba, tau nereiks
reiks virtuve tada didesne daryt, vistiek siena teks griauti
Kuo didesnis plotas, tuo ilgiau bus tvarkinga nes kai ateina į pas mus į virtuvę, kur tik koks kvadratinis metras laisvo ploto, tai už 5 min jau brendi per miltus, cukrus ir arbatžoles. O vieną kartą ir čiuožyklą atidarė aliejaus butelį išpylus
Ir as savo pamaiviuka noriu pasirodyti, mums siandien pusantru Taip greit laikas lekia, jau ir valgyt daryt padeda, nes kitaip gamint neduoda. Tai tenka pasisodint salia ant stalvirsio ir gaminam tik va dar mazas tai kartais daugiau bedos nei naudos
Kai prisiziuriu tokiu meiluciu,taip noris vel jauna mama buti! Man patys nuostabiausi kudikiai ir vaikiukai iki mokyklos ,paskui jau jie"mandreja"visokiu misteriju prisigaude Nu bet sie-nuotraukose-nepakartojami!Saunuolisku mamyciu,saunuoliai ir vaikai!
Irmutė ne tik man padeda gaminti, bet ir fotografuoti, dažniausiai ji rūpinasi dekoracijomis. O kokios nuotraukos būna, tai jūs jau matot, kas dar pusė velnio, tai parodoma, kas nepavyksta, taip ir nusikelia kitam gaminimui ar dar kitam. Šiandien darėm česnakinės duonos fotosesiją. Pirmas kadras, aišku nepavykęs, nes dar niekas tiksliai nenustatyta
antras kadras - dingsta dekoracijos
Maisto apipavidalintoja nusprendžia, kad geriausai būtų juos išlukštent, todėl vyksta lukštenimo darbai. Aišku naudot nelukštentų skiltelių negalu, nes labai pyksta.
Duonos riekės fotografija pavyko iš pirmo karto ir tuo džiaugiuosi, nes viskas greit buvo suskišta į žandus
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume