na, aš pvz mėgstu sukiotis tik kai: turiu užtektinai laiko, turiu galimybę įsigyti gerų produktų, išsirenku naują receptą ir turiu, ką vaišinti. Tokiu atveju sukiojimasis virtuvėje - grynas malonumas. O jeigu reikėtų kasdien kažką maitinti, gaminti iš to, ką randi šaldytuve ir skubėti - tuomet aišku anoks malonumas, darbas kažkoks tik...
na man, neziurint i nieka, visa laika patiko gaminti Budavo dirbu iki 12, o iki 3 nakties valgyti gamindavau, kad seimyna turetu normalaus maisto, kol as busiu darbe
Prašyčiau neiškraipyti mano žodžių - niekada nesakiau, kad durnių išmislas. Tiesiog anksčiau nejutau malonumo ką nors virtuvėje konstruoti
visiškai suprantama. Yra skirtumas, ar gaminimas yra pomėgis, ar būtinybė... Kai tai yra būtinybė - natūralu nepatirti to malonumo. Bent jau man, manau, visas virtuvės žavesys išgaruotų, jeigu "noriu" pakeistų "reikia".
na man, neziurint i nieka, visa laika patiko gaminti Budavo dirbu iki 12, o iki 3 nakties valgyti gamindavau, kad seimyna turetu normalaus maisto, kol as busiu darbe
tai labai greit apsisukdavai. Man, jeigu dirbčiau iki 12, visai dienai prigaminti maisto užtruktų iki 7 ryto turbūt.
la major požiūris į virtuvę man artimas - grįžusi po darbo, nusikalusi ir fiziškai, ir psichologiškai, nelabai kaifuoju gamindama
aš kaifuoju nebent kai iš darbo specialiai anksčiau išeinu, priperkų produktų dar darbe sėdint sumanytam patiekalui, ir tuomet, draugui pas mane atvažiavus, gaminu mudviem ką skanaus. bet būnu nusiteikusi ir niekuomet šito neprivalau
o as virtuvej atsipalaiduoju, pasijungiu megiama musika, kokia klasikine, ir pradedu ruost kazka, pamirstu neganndas tada. o gaminu kas dien kad ie dirbu ir pietus ir vakariene, kitaip neissivaizduioju. na aisku, buna dienu kai isverdu desreliu ar tik kokios pieniskos sriubos
Man gaminti patinka, bet kartais nespėju nieko va tada vienas minta košėm ir virtinukais, kitas kiaušiniais su lašiniu. Ir negaminu pikta, suirzusi, o tai vistiek nieko gero neišeis ar neskanu bus, geriau au vėl tada šeima pabadauja
Erikiux,manau kad tooookie vaišių stalai neruošiami iš niekur nieko,nebent pirmąkart iš meilės virtuvei!Bet faktas tas,kad šią gyslelę JAU turėjai,kurią bereikėjo pažadint!
Plikyti pyragaičiai įdaryti dvejopai: Philadelphijos sūreliu ir žaliosiomis alyvuogėmis arba sūdytu Ricottos sūriu su krapais ir žaliosiomis alyvuogėmis.
Vartotojai naršantys šį forumą: Nicole, raske ir 4 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume