nu pyp ir parodei klase labai graziai pyragas atrodo, o o msraine batono puodelyje isbandysiu. dar prie to paciopaklasuius, pyp, ar galima meduolinio namuko sienas issikepti 2 savaites pries ji lipdant.
as pries dvi savaites issikepiau kartu su meduoliais...menesio laiko meduolis pats gazas...bet bus gerai ir 2 savaiciu aisku
Nu va, atrodo viską kažkas sutvarkė, tai įkelsiu kelias nuotraukas iš pirmojo mažiaus gimtadienio. Žinoma, balius buvo suaugusiems, nes mažyliui labiau kiti dalykai rūpėjo, o ne sėdėjimas prie stalo
Failo aprašymas: O čia didysis šventėjas Picture 127.jpg [ 29.63 KiB | Peržiūrėta 438 kartus(ų) ]
Failo aprašymas: Tortas, kuris susilaukė gana prieštaringų vertinimų - vieniems labai patiko, kitiems - ne. Bet suvalgytas buvo greičiausiai Picture 123.jpg [ 25.58 KiB | Peržiūrėta 438 kartus(ų) ]
Failo aprašymas: Silkė su voveruškomis ir saulėgražomis Picture 120.jpg [ 26.38 KiB | Peržiūrėta 438 kartus(ų) ]
Failo aprašymas: Persikai su vištienos ir tuno paštetais.Man labiau patiko su tuno paštetu Picture 119.jpg [ 23.79 KiB | Peržiūrėta 438 kartus(ų) ]
Failo aprašymas: Krepšeliai su voveruškų ir pikantiškos mišrainės įdarais Picture 118.jpg [ 31.43 KiB | Peržiūrėta 438 kartus(ų) ]
Failo aprašymas: Čia va stalo puošmena pagal Forele Picture 117.jpg [ 27.71 KiB | Peržiūrėta 438 kartus(ų) ]
nu nežinau, paprastai jau jeigu žmogus tortus valgo, tai valgo ir mėgsta... Aš mėgstu pienišką šolokadą labiau negu juodą ir baltą, bet nuo kokybiško skanėsto su kita šokolado rūšim tikrai nosies nevartyčiau.
o tai kuomi toks viliojantis tortas kam galėjo nepatikt?
Aš tą tortą dariau pirmą kartą pagal receptą iš knygutės ir kažkas arba ne taip parašyta buvo, arba aš kažką ne taip supratau, bet torto papločiai gavosi kietoki.
o tai kuomi toks viliojantis tortas kam galėjo nepatikt?
Aš tą tortą dariau pirmą kartą pagal receptą iš knygutės ir kažkas arba ne taip parašyta buvo, arba aš kažką ne taip supratau, bet torto papločiai gavosi kietoki.
Mano plikytos tešlos vyšninio torto apatinis trapios tešlos lakštas taip pat gavosi kietas - perkepiau. Bet nepasakyčiau, lyg būtų neskani.
Porą dienų vaikis buvo pas močiutę kelioms valandoms ištremtas, vieną naktį iki 3 pasėdėjau, tai ir pasidariau. Bet pajutau didžiulį malonumą gamindama. Pasinaudojau kai kuriais "Prie stalo" šeimininkių receptais, už ką esu labai dėkinga, nu ir keli laiko išbandyti mano receptai
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume