Tikrai labai gražūs šuniukai, O mama tai typ top kaip draugės šunėkas. O kokia čia veislė? geriečiai jie? Nes kiek pas ją nueidavom, tai labai jau duodavos Irmutės tampomas, jodinėjamas
aciu uz gerus zodzius ,nuostabus sunes,tiek su zmonem tiek su vaikais,taip cia prancuzu buldogai,jei jau isigijai pranca,vadinas turi seimos nari,viska supranta,prieraisumas neapsakomas,meilumas ir t.t.
kad labai grazus suniukai, man graziausi sunys, yra haskiai, stafordsyrai ir buldogai, prancuzinukia, pazystamas turi, tik kitokiu spalvu tai saviski taip jis nuseres kad tas kaip parsiukas atrodo. sake, kad labai melus jo sunelis
Pas draugę ir yra prancūzų buldogas. Man šunys šiaip nelabai patinka (išskyrus kol maži ), bet va šitokio tai vien dėl charakterio norėčiau, tikras draugas
Pas draugę ir yra prancūzų buldogas. Man šunys šiaip nelabai patinka (išskyrus kol maži ), bet va šitokio tai vien dėl charakterio norėčiau, tikras draugas
aha ir knarkia jie labai puikiai
Knarkimas man netrukdo, aš kai miegu - nieko negirdžiu
aha ir knarkia jie labai puikiai
Knarkimas man netrukdo, aš kai miegu - nieko negirdžiu
kazkada rodziau, koki auginti turiu as namuose. Niekur dar neesu susidurus, kad toki gyvuneli kas nors laikytu. Parsinesiau as ja nuo kitu zmoguciu, su visu narveliu. Jau tada ji buvo apie metu amziaus. Isbuvo ji pas mane beveik 4 metelius. Taip taip, isbuvo. Siandien radau ja nebegyva... Musu Ciucikas, toki varda buvom parinke . Nors tai tik Smiltpele, bet vistiek, buvo mielas sirdziai gyvunelis. Isgyveno tikrai daug laiko. Nes tokiu gyvuneliu gyvenimo trukme narveliuose trunka apie 5 metelius. Vistiek nesmagu, kai pasilieka tuscias narvelis...
Ir as uzjauciu .As tai augau su suniuku 15 metu o va kai isvaziavau studijuoti po pora menesiu ir numire . Tai puse metu gryzusi namo pasigesdavau savo suniuko. Nuo to karto tiesiog dievinu suniukus. Ir seip visi gyvuneliai man labai patinka
uzjauciu Isia, tikrai gaila, grazus pelukas buvo. o as vakar 20 "vaiku" gavau, margi, grazus, is ju 2 rudukai, tai kol i robota ileidau tai visi pirstai iszysti ir apkramtyti. kita savaite vel zada 20 atvesti, tad vel "mama" mazuciu busiu, nes jau dideli buliokai nervuoja, o mazuciai tokie mieli buna
na,nieko tokio. Mane tai guodzia, kad ji isgyveno visa gyvenimeli, apie 5 metelius sulauke, kaip ir visur rase literaturoj. Dabar noriu kokio didesnio gyvunelio. Pvz veverytes kokios , arba papugos pilkoji zaku, arba suniuko.
Ir mes su vyru norejom suniuko, bet deje cia kur nuomojames neleidzia laikyt sunu, o po to ir vaikuti pasigimdem tai nebeliudna, sakem kai pasistatysim nama tada isigysim suneli . Pradzia jau yra sklypa jau turim, bet popierius tai tvarke pora menesiu, cia viskas labai ilgai trunka
na,nieko tokio. Mane tai guodzia, kad ji isgyveno visa gyvenimeli, apie 5 metelius sulauke, kaip ir visur rase literaturoj. Dabar noriu kokio didesnio gyvunelio. Pvz veverytes kokios , arba papugos pilkoji zaku, arba suniuko.
vat zako ir as noriu, o maniskis akvariumo, taip ir nesutariam, ka grize i lityuva auginsim
Ir mes su vyru norejom suniuko, bet deje cia kur nuomojames neleidzia laikyt sunu, o po to ir vaikuti pasigimdem tai nebeliudna, sakem kai pasistatysim nama tada isigysim suneli . Pradzia jau yra sklypa jau turim, bet popierius tai tvarke pora menesiu, cia viskas labai ilgai trunka
o tai jus norvegijoj nameli statysit? nepargrysit i lietuvele?
mano paskutinis zverys buvo sinsan VYCKA....... fainuolis, bet buvo.... noriu vel tokio ....
vadinasi reik naujo ir ziurkenuko ir vardo naujo. o mes varda isrinktumem, kokiu litu ar euru pavadintumem o tu sertum ji maisteli, o jis eurais kakotu va ir biznis ir malonumas, bet cia kaip pasakoj butu
papuga tai turbut as mamai siais metais padovanosiu kalbancia per jubilieju,nes baisiai nori,o as irgi noreciau akvariumo bet suns jau niekad neatsisakysiu......
beja as gi siuliau,kas nori suniuku,mes dovanojam,kreipkites jei reikia
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume