Mille pasiule,tad nusprendziau,kad reikia pradeti nauja tema Galesim cia pasidalinti augalu namuose prieziura ir t.t....
Beje,o kas zinote,kaip ant palanges uzsiauginti pipirmete
Kam bėda, o kam juokas ima ištremtas mano kaktusas dabar tolyn nuo visų gėlių, kol kas bė vienos nelabosios nematau, matyt nesugebėjo iš siurblio išlįst
o as tai nelabai ka turiu rodyti,vienas kaktusas ir petrazole...pas mane geles neauga Ai dar tokia viena kiita turiu,bet jos nevertos demesio O tavo Mille grazios geles Ypac ta monstre
o as tai nelabai ka turiu rodyti,vienas kaktusas ir petrazole...pas mane geles neauga Ai dar tokia viena kiita turiu,bet jos nevertos demesio O tavo Mille grazios geles Ypac ta monstre
Ačiū už pagyras. neabejoju, kad ir pačios turit grožybių, tik jums gal jos įprastos.
Tą monstrę parsivežiau iš anytos su keliais lapais, bet per pora metų ji dar išleido ir kuo tolyn, tuo didesnius. Matyt, pas mane jai patiko
Ačiū už pagyras. neabejoju, kad ir pačios turit grožybių, tik jums gal jos įprastos. Tą monstrę parsivežiau iš anytos su keliais lapais, bet per pora metų ji dar išleido ir kuo tolyn, tuo didesnius. Matyt, pas mane jai patiko
Tai,kad pas mane JACINTA neauga tos gėlės Vysta ir viskas.Kažkas nepatinka šiam bute.Kai nusipirksim savo butą situacija gal pasikeis
aaa, svetimam bute bloga aura!
Kad nesvetimas tas butas,mamos bute gyvenam... Kai mama buvo Lietuvoj tai čia daug tų gėlių buvo,tik išvažiavo-visos nuvyto.O ir pati kiek esu pirkusi,gavusi dovanų gėlių.Tikriausiai nemoku aš tų gėlių auginti
Įdomu kas mano prieskonius nužiūrėjo, kad tos baltos musytės užpuolė ir juos numarino Visą vasarą gražiausiai augo, širdį man džiugino, o dabar... Bandau prisiminti kam rodžiau ir demonstravau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume