jei jau zydi, tai ir pipiru bus istisus metus Matei, kiek ju pas mane
pas tave ne tik pipiriuku dauk, bet ir jis pats didelis labai, labai grazus, maniskis tai dar toks nedidukas, kaip vaikutis palyginus pries taviski, neveltui visos tavo kaimynes juo zavisi
jei jau zydi, tai ir pipiru bus istisus metus Matei, kiek ju pas mane
pas tave ne tik pipiriuku dauk, bet ir jis pats didelis labai, labai grazus, maniskis tai dar toks nedidukas, kaip vaikutis palyginus pries taviski, neveltui visos tavo kaimynes juo zavisi
Tutsi rašė:
seip reiketu manau, kai pradeda dziuti, bet as ju visai nenuimu... gaila Nuimu tik tada, kai kam nors seklos reikia
Aš anksčiau auginau tai irgi jų nenuiminėjau, bet dabar kažkaip pradėjo antra kartą žydėti,ir byra nepražydėję žiedai tai sakau gal jiems maišo suaugę pipiriukai, nes tie žiedai kažkaip lenda po jais.
seip reiketu manau, kai pradeda dziuti, bet as ju visai nenuimu... gaila Nuimu tik tada, kai kam nors seklos reikia
Aš anksčiau auginau tai irgi jų nenuiminėjau, bet dabar kažkaip pradėjo antra kartą žydėti,ir byra nepražydėję žiedai tai sakau gal jiems maišo suaugę pipiriukai, nes tie žiedai kažkaip lenda po jais.
man irgi krito ziedai kai dekoratyviaja mini paprik auginau, tai greiciausiai nuo neperiodisko laistymo, nes kartais i savaite karta, kartais du laistydavau
pradedu svarstyt gal ir man prisikliančyt tų sėklyčiu O jos valgomos? O saulės daug reikia? Nes neturiu labai saulėtų palangiu, miršta visi lapuočiai Kažin ištvers mano saulės badą? Ti kkaktusai gerai auga.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume