Šventiniai ( ir ne tik ) kokteiliai
Moderatorius: Jacinta
ANTIGRIPINAS50ml viskio,1/4apelsino,1/4 citrinos,sauksto medaus,ziupsneliogvazdikeliu,cinamonu,karsto vandens.i stikline ipiltikarsto vandens,ideti medaus ir gerai ismaisyti.Supilti viski,sudeti griezineliais supjaustyta apelsina ir citrina,imesti gvazdikelius ir uzbarstyti cinamonu.Viska gerai ismaisyti.
o vietoj gvazdikeliu galima ka nors kita det?
o vietoj gvazdikeliu galima ka nors kita det?
Nors KOLADA jau buvo, as idesiu truputi kitaip gaminama
PINA KOLADA
1 dalis „Bacardi“,
1 dalis „Malibu“,
1 dalis grietinėlės,
2 dalys ananasų sulčių.
Viską sumaišome ir gerai išplakame. Stiklinę papuošiame ananaso grežinėliais.
Skanaus!
PINA KOLADA
1 dalis „Bacardi“,
1 dalis „Malibu“,
1 dalis grietinėlės,
2 dalys ananasų sulčių.
Viską sumaišome ir gerai išplakame. Stiklinę papuošiame ananaso grežinėliais.
Skanaus!
Paskutinį kartą redagavo Jacinta 16 Gru 2007, 18:17, redaguota 1 kartą(us).
Ir MOJITO truputi kitoki
2 dalys baltojo romo,
1 dalis žaliųjų citrinų sulčių,
gazuoto mineralinio vandens,
10 žaliosios mėtos lapelių,
1 dalis ledo kubelių,
1 skiltelė žaliosios citrinos,
1 arbatinis šaukštelis cukraus.
Mėtas sutriname su cukrumi. Pilame romą ir žaliųjų citrinų sultis. Ant viršaus užpilame ledo kubelius. Stiklinę užpildome mineraliniu vandeniu.
2 dalys baltojo romo,
1 dalis žaliųjų citrinų sulčių,
gazuoto mineralinio vandens,
10 žaliosios mėtos lapelių,
1 dalis ledo kubelių,
1 skiltelė žaliosios citrinos,
1 arbatinis šaukštelis cukraus.
Mėtas sutriname su cukrumi. Pilame romą ir žaliųjų citrinų sultis. Ant viršaus užpilame ledo kubelius. Stiklinę užpildome mineraliniu vandeniu.
Ir ko gero (tikiuosi) visiems zinomas
COSMOPOLITAN
1,5 dalies degtinės,
1 dalis „Cointreau“ likerio (taip pat galima naudoti „ Triple Sec“ arba „Grand Maurnier“),
1 dalis spanguolių sulčių,
šlakelis žaliųjų citrinų sulčių,
žaliosios citrinos žievelė (tik pati žalioji dalis, labai plonai nulupta nuo citrinos).
Viską gerai išplakame kartu su smulkintais ledukais ir pilame į stiklinę.
COSMOPOLITAN
1,5 dalies degtinės,
1 dalis „Cointreau“ likerio (taip pat galima naudoti „ Triple Sec“ arba „Grand Maurnier“),
1 dalis spanguolių sulčių,
šlakelis žaliųjų citrinų sulčių,
žaliosios citrinos žievelė (tik pati žalioji dalis, labai plonai nulupta nuo citrinos).
Viską gerai išplakame kartu su smulkintais ledukais ir pilame į stiklinę.