Kokteiliai su MALIBU
Moderatorius: Jacinta
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
1 dalis Metaxa 5*,
2 dalys toniko,
citrinos griežinėlis.
Visas sudedamąsias dalis supilkite į Metaxa taurę su ledo gabalėliais bei citrinos griežinėliais.
Ruošiant kokteilį sau, tikrai nebūtina laikytis proporcijų - sumaišykite gėrimus pagal savo skonį. Man labiau patinka įspausti šiek tiek citrinos sulčių, o griežinėlį panaudoti taurės puošybai.
2 dalys toniko,
citrinos griežinėlis.
Visas sudedamąsias dalis supilkite į Metaxa taurę su ledo gabalėliais bei citrinos griežinėliais.
Ruošiant kokteilį sau, tikrai nebūtina laikytis proporcijų - sumaišykite gėrimus pagal savo skonį. Man labiau patinka įspausti šiek tiek citrinos sulčių, o griežinėlį panaudoti taurės puošybai.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Grogas „Fantazija“
100 g. konjako,
15 g. miltinio cukraus,
1,4 g. indiškų arbatžolių arba 1,4 g. Ceilono arbatžolių,
83 g. virinto vandens,
5 g. spirito arba 2 g. spirito ir2 g. gabalinio cukraus,
10 g. citrinos.
Paruošta arbata perkošiama, pridedama cukraus pudros, konjako ir pakaitinama iki 90–95°C.Karštas grogas patiekiamas stiklinėje. Ant stiklinės krašto užmaunamas citrinos griežinėlis ir prieš patiekiant įpilama spirito arba į arbatinį šaukštelį dedamas cukraus gabalėlis, užpiltas spiritu ir uždegama.
100 g. konjako,
15 g. miltinio cukraus,
1,4 g. indiškų arbatžolių arba 1,4 g. Ceilono arbatžolių,
83 g. virinto vandens,
5 g. spirito arba 2 g. spirito ir2 g. gabalinio cukraus,
10 g. citrinos.
Paruošta arbata perkošiama, pridedama cukraus pudros, konjako ir pakaitinama iki 90–95°C.Karštas grogas patiekiamas stiklinėje. Ant stiklinės krašto užmaunamas citrinos griežinėlis ir prieš patiekiant įpilama spirito arba į arbatinį šaukštelį dedamas cukraus gabalėlis, užpiltas spiritu ir uždegama.